Behandlingar och Priser

Alla behandlingar hos mig börjar med ett kort samtal och därefter kommer bänken. Du ligger och slappnar av under ett täcke till skön musik. Jag har tystnadsplikt och respekten för din integritet är en självklarhet. Det finns inget måste eller borde. Det är väldigt viktigt för mig att du ska känna dig helt trygg.

REGNDROPPSMASSAGE med ekologiska eteriska oljor.

Detta är en djupt avslappnande massage som också är väldigt grundande. Jag börjar att grunda dig och mig och därefter börjar massagen på fötterna, så dom behöver vara rena och fina. Därefter arbetar jag på ryggradens område på fotsulan och redan här börjar alltså ryggmassagen. Oljorna kan t ex. vara Oregano, Mejram, Cypress, Pepparmint, Wintergreen, Valor. Efter ung 15min får du vända dig och jag fjädrar lätt in alla olika oljorna på ryggen, men massagen ser lite olika ut beroende på vilken olja som används, samma som på fotsulorna plus ett par till. Jag har också blandade oljor som jag ibland använder och det kan t ex. vara, Releas, Peace and Calming, Highest Potetial mfl. Massagen avslutas med att du ligger på rygg och jag trycker på bakhuvudet för att samla ihop hela sessionen. Alla oljor är till för trötta muskler och trötta kroppar och sinnen. Flera av oljorna går också ner till bindväven och nervsystemet för att göra gott. läs gärna mer på www.youngliving.org

HEALING

Jag arbetar både med Theta healing och Hjärthealing, det är till synes en stor skillnad men båda ger möjlighet att bli mer medveten som människa. Thetahealingen jobbar på thetanivån, hjärnans thetanivå, det är samma nivå som hjärnan har när vi sover vår remsömn. Här kan man bli medveten om sina trosatser eller övertygelser och har möjlighet att släppa dom och leva utan den påverkan. Jag använder mig av frågor och svar med hjälp av muskeltestning. Thetahealing kan man med fördel ta sittande medans Hjärthealing med fördel görs liggande.

Hjärthealing går mer in i kroppen och jobbar med blockeringar som kan sitta i olika delar av chakrasystemet. Blockeringar gör ofta människor väldigt trötta och kan också uttryckas med aggressivitet. Man kan väl säga att allt motstånd som man går och bär på tröttar ut ens kropp och själ och det är därför som det är så fint att se motståndet, hela det och sedan släppa det.

KOMBO

Jag gör också KOMBO 1, där vi jobbar på bänken med regndroppsmassagen som gör dig avslappnad, grundad, öppen och mjuk och härifrån gå över till antingen Thetahealing eller Hjärthealing. En fantastisk kombination då vi är mer benägna att släppa motstånd då vi känner oss avslappnade och trygga. Efter detta följer ett kort samtal om det behövs.

Jag kan också ge healing som är läkande och stärkande utan vare sig Thetahealing eller Hjärthealing, kanske det inte är läge att arbeta med blockeringar eller övertygelser just nu.

En annan suverän kombination 

KOMBO 2, är Thetahealing och Tarotläggning, denna kombinationen gör också att det som kommer upp och insikter du gör under Tarotläggningen kan tas om hand direkt i en Thetahealing och frigöra trosatser och övertygelser som inte gagnar dig längre.


PRISER

Regndroppsmassage, ekologiska eteriska oljor, ca 1tim 800kr

Thetahealing ca 1 tim 700kr

Hjärthealing ca. 1 tim 700kr

Vanlig Healing, stärkande och helande ca. 1im 700kr

KOMBO 1,

Regndroppsmassage med vanlig Healing, Thetahealing eller Hjärthealing                                       ca. 1tim 30min   1200kr

KOMBO 2,

Tarotläggning med Thetahealing ca. 1tim 30min 1200kr

enbart Tarot ca. 1tim 700kr